ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ / ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Γίνε εθελοντής στο σχολείο του δάσους και βοήθησε μας να μεγαλώσουμε. Βοηθώντας μας, βοηθάς τα παιδιά και την κοινωνία. Μπορείς να είσαι εθελοντής για διάφορες κατασκευές, επιδιορθώσεις, προεκτάσεις που χρειάζεται να γίνουν στο χώρο, για να δοκιμάσουμε διάφορες δραστηριότητες, για διδακτικούς/παιδαγωγικούς σκοπούς, για διάφορα τεχνικά θέματα που τρέχουν ή για γενικά θέματα. Αν αισθάνεσαι ότι θέλεις και μπορείς να προσφέρεις για καλό σκοπό, τότε στείλε μας ένα μήνυμα και δήλωσε ενδιαφέρον.

Εθελοντης

Χρειαζόμαστε πάντα βοήθεια με όλα όσα πρέπει να γίνουν στο χώρο μας: καθαρισμός, ζωγραφική, φύτευση, επιδιορθώσεις, κλπ.

Καθότι ο χώρος μας είναι ιδανικός για θεραπεία, διαλογισμό, επαφή με τη φύση και τον εαυτό μας, ως εθελοντές θα έχετε την ευκαιρία για απόδραση από την πόλη και την καθημερινή ρουτίνα, και την ευκαιρία για μάθηση και εξάσκηση των δεξιοτήτων σας καθώς βοηθάτε στη δημιουργία κάποιων εφαρμογών και σε μικρά projects… και αυτή είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία! Ως συμμετέχοντας και εθελοντής, θα είστε μέρος αυτού του περιβάλλοντος και θα συμβάλετε στη βιωσιμότητά του.

ΧΟΡΗΓΟΣ

Έχουμε πάντα ανάγκες σε χρήματα, αγαθά και υπηρεσίες. Ως άτομο ή εταιρεία μπορείτε να κάνετε μια μικρή συνεισφορά για να αξιοποιηθεί για την αγορά βασικού εξοπλισμού ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια και ανάγκη υπάρχει τη δεδομένη στιγμή. Για οποιαδήποτε συνεισφορά, μπορούμε να συζητήσουμε τρόπους διαφήμισης και επικοινωνίας της υποστήριξής σας στο χώρο μας. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε και θα οργανώσουμε με χαρά μια παρουσίαση του σχολείου μας.

Συμπληρωστε το εντυπο για να επιλεξετε τον προτιμωμενο τροπο συμμετοχης σας

× How can I help you?