ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΑΡΧΙΚΗ / ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Πλήρες πακέτο

310
/μηνα
  • 5 ημέρες την εβδομάδα

Προσαρμοσμένα πρωινά πακέτα:

  • 4 ημέρες την εβδομάδα: €290/μήνα
  • 3 ημέρες την εβδομάδα: €270/μήνα
  • Ημερήσιο πάσο: €30

Εφόσον συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός παιδιών μπορεί να διευθετηθεί μεταφορικό μέσο με επιπλέον χρέωση με ελεγχόμενο κόστος.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Μπορεί να διαφοροποιηθούν ελαφρώς προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του προγράμματός μας.

Ώρες πρωινού πακέτου:
_____________________________________________________

7:30 πμ – 2:30 μμ

7:30 πμ – 4:00 μμ (με επιπλέον χρέωση €80 στο πλήρες πακέτο (5 ημέρες), €65 (4 ημέρες) και €50 (3 ημέρες). 

Δες επισης

ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΚΕΤΟ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Συμπληρωματικές πληροφορίες:

  • Οι γονείς ή κηδεμόνες παραδίδουν τα παιδιά στο χώρο μας. Εναλλακτικά, σε περίπτωση ικανοποιητικής ζήτησης έχουμε τη δυνατότητα να διευθυτήσουμε μεταφορικό για ομάδες παιδιών από προκαθορισμένο σημείο με επιπλέον χρέωση.
  •  Προσφέρεται σπιτικά μαγειρεμένο, νόστιμο, υγιεινό (βάσει της μεσογειακής κουζίνας), μεσημεριανό φαγητό με επιπλέον χρέωση ανά μερίδα, η οποία συμπεριλαμβάνει το μεσημεριανό γεύμα και το απογευματινό σνακ. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με κουζίνα στην περιοχή με τις απαραίτητες υγειονομικές άδειες. Εναλλακτικά, τα παιδιά έχουν την επιλογή να φέρουν το μεσημεριανό φαγητό μαζί τους από το σπίτι αρκεί να είναι καλά μαγειρεμένο και να μην χρειάζεται ψυγείο.

Συμπληρώστε το έντυπο εγγραφής ηλεκτρονικά (Google Forms) μέσω της ιστοσελίδας μας ή της σελίδας μας στο Facebook ή με σχετικό αίτημα στο email μας [email protected]. Μόλις ειδοποιηθείτε για την αποδοχή σας μέσω email, προχωρήστε σε πληρωμή ολόκληρου του ποσού του αντίστοιχου πακέτου.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πλήρως αυτές τις πληροφορίες και αφού κατανοήσετε τις πληροφορίες πλήρως υπογράψετε το έντυπο στο τέλος.

× How can I help you?