ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

HOME / ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Full package

310
/month
  • 5 ημέρες την εβδομάδα

Tailored morning packages:

  • 4 ημέρες την εβδομάδα: €290/μήνα
  • 3 ημέρες την εβδομάδα: €270/μήνα
  • Day pass: €30

If there is sufficient number of children, a means of transport can be arranged at an additional, controlled cost.

Please note that prices are indicative. They may slightly change in order to ensure our program’s sustainability and viability.

Morning Package Hours:
_____________________________________________________

7:30 πμ – 2:30 μμ

7:30 πμ – 4:00 μμ (με επιπλέον χρέωση €80 στο πλήρες πακέτο (5 ημέρες), €65 (4 ημέρες) και €50 (3 ημέρες). 

ALSO CHECK OUT:

MEALS MENU FOR THE MORNING PACKAGE

CURRICULUM AND RELEVANT INFORMATION

PHILOSOPHY OF OUR PROGRAM

Additional information:

  • Οι γονείς ή κηδεμόνες παραδίδουν τα παιδιά στο χώρο μας. Εναλλακτικά, σε περίπτωση ικανοποιητικής ζήτησης έχουμε τη δυνατότητα να διευθυτήσουμε μεταφορικό για ομάδες παιδιών από προκαθορισμένο σημείο με επιπλέον χρέωση.
  •  Προσφέρεται σπιτικά μαγειρεμένο, νόστιμο, υγιεινό (βάσει της μεσογειακής κουζίνας), μεσημεριανό φαγητό με επιπλέον χρέωση ανά μερίδα, η οποία συμπεριλαμβάνει το μεσημεριανό γεύμα και το απογευματινό σνακ. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με κουζίνα στην περιοχή με τις απαραίτητες υγειονομικές άδειες. Εναλλακτικά, τα παιδιά έχουν την επιλογή να φέρουν το μεσημεριανό φαγητό μαζί τους από το σπίτι αρκεί να είναι καλά μαγειρεμένο και να μην χρειάζεται ψυγείο.

Συμπληρώστε το έντυπο εγγραφής ηλεκτρονικά (Google Forms) μέσω της ιστοσελίδας μας ή της σελίδας μας στο Facebook ή με σχετικό αίτημα στο email μας [email protected]. Μόλις ειδοποιηθείτε για την αποδοχή σας μέσω email, προχωρήστε σε πληρωμή ολόκληρου του ποσού του αντίστοιχου πακέτου.

Make sure you have adequately read this information and once you fully understand the information sign the form στο τέλος.

× How can I help you?